Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Zomerconcert Nieuwenhagen met WMC-deelnemer en fanfare Victoria Rimburg

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen nodigt u graag uit voor het Zomerconcert op 17 juli 2022 in de Harmoniezaal aan het SUN-plein 19 te Landgraaf.

Naast Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen betreden Fanfare St. Caecilia Guttecoven en Fanfare Victoria Rimburg. U bent welkom vanaf 10:00 uur en het programma start om 10:30 uur. Na afloop van het muzikale programma is er een barbecue. Entree = vrije gave en aanmelden voor de BBQ (10,- euro eigen bijdrage) kan via e.vincken [at] home.nl

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen staat onder leiding van de getalenteerde dirigent Samuel Aguirre. De harmonie zal een viertal afwisselende muziekwerken ten gehore brengen. Na de harmonie betreden onze muziekvrienden uit Rimburg het podium. Fanfare Victoria Rimburg staat onder leiding van Bert Dirks. 

Fanfare St. Caecilia Guttecoven staat sinds 2017 onder leiding van Richard Dols en samen met hem zijn de muzikanten de uitdaging aangegaan om deel te nemen aan het WMC. Tijdens het WMC zal Sint Caecilia Guttecoven uitkomen in de eerste divisie. Nieuw in de opzet van het concours is dat alle korpsen hetzelfde verplichte werk spelen. In de eerste divisie is dat "Paradise Cave" van Jan de Haan. De overige twee muziekwerken die de fanfare uit Guttecoven tijdens het Nieuwenhaags Zomerconcert op 17 juli 2022 zal spelen, laten we nog even een verrassing zijn. Het belooft in ieder geval een muzikaal hoogtepunt op deze zondagmiddag te worden.

Bent u er bij? 

Zomerconcert Nieuwenhagen 2022