Stem op ons in de Rabobank Clubkas Campagne!

Dit jaar doet Harmonie St. Caecilia weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je klant bij de Rabobank en draag je ons een warm hart toe? Stem dan op ons!

Rabo Clubkas CampagneRabobank Parkstad Limburg stelt ook dit jaar weer een bedrag van € 150.000,- beschikbaar via de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank Parkstad kan helpen een deel van het bedrag terecht te laten komen bij een door hem/haar gekozen vereniging.

Onlangs hebben alle leden en klanten (vanaf 18 jaar) van de Rabobank Parkstad Limburg een stemcode ontvangen, waarmee ze ook op Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen kunnen stemmen.

Hoe meer leden op ons stemmen, des te hoger het bedrag dat de harmonie van de Rabobank ontvangt.

In de periode van woensdag 10 mei t/m dinsdag 23 mei 2017 kan ieder lid die een stemcode heeft ontvangen maximaal 2 stemmen op onze vereniging uitbrengen. Maak gebruik van deze mogelijkheid en bezorg Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen extra geld!

Voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kun je terecht op de site van de Rabobank.