Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Repetities starten op vrijdag 19 juni!

Maar liefst 15 vrijdagen zaten onze muzikanten op vrijdagavond thuis op de bank (of hadden een andere leuke hobby). Vanaf 19 juni 2020 zijn onze muzikanten weer welkom op de repetitie.

Op vrijdag 19 juni 2020, 20:00 uur starten we met een hout-repetitie en op vrijdag 26 juni 2020 zijn de koperblazers aan de beurt. Op vrijdag 3 juli vindt dan de eerste tutti-repetitie plaats.

Wel is het van groot belang dat muzikanten en andere aanwezigen zich houden aan het protocol. Voor de Harmoniezaal als horeca-gelegenheid zijn de reguliere horeca-richtlijnen van kracht. Voor de muzikale activiteiten, verwijzen wij graag naar ons eigen protocol. Download het protocol hier.

Het bestuur vraagt eenieder om het protocol goed te lezen en de afspraken na te leven.

Vanwege de voorbereidingen is het noodzakelijk dat we weten welke muzikanten naar de repetities komen. Aanmelden is daarom noodzakelijk en dat kan tot uiterlijk de vrijdag van de repetitie tot 15:00 uur (maar liefst z.s.m.) bij Yvonne Jeurissen.

Door repeteren in de zomer?

Verder heeft het bestuur met de dirigent gesproken over het door repeteren tijdens de zomervakantie. Hierover is nog geen besluit genomen. Het bestuur gaat hierover tijdens de 3 aanstaande repetities graag met de muzikanten in gesprek. Het draagvlak zal beslissend hierin zijn.

Maar eerst starten we met de partij-repetities en we hopen velen van jullie te mogen begroeten!