Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Passend afscheid van dirigent Jos Zegers tijdens geslaagde tapas-avond

Na de zomerstop zijn we op vrijdag 24 augustus 2018 weer begonnen met musiceren. In tegenstelling tot de afgelopen jaren ging de seizoensopening niet gepaard met een barbecue, maar is er deze keer voor gekozen om een tapas-avond te organiseren.

Heerlijke hapjes onder het genot van een drankje en Spaanse muziek. Gezien de grote belangstelling en de vele lovende reacties, is deze opzet van de seizoensopening goed bevallen. 

Jos ZegersTijdens deze avond heeft Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen ook afscheid genomen van haar dirigent Jos Zegers. Voorzitter Robin Reichrath stond stil bij de vele hoogtepunten die we samen met Jos in de afgelopen 4,5 jaar bereikt hebben. We zijn Jos hiervoor bijzonder veel dank verschuldigd en we wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn carrière. 

Het harmonieorkest zal de komende weken onder leiding staan van onze plaatsvervangend dirigent Bart Schäfer. Geen onbekende voor de muzikanten en het bestuur wenst Bart heel veel succes toe. Een werkgroep met een vertegenwoordiging uit het orkest en het bestuur bekijken de opties voor de structurele invulling van het dirigentschap van onze vereniging. We gaan er van uit de leden hierover op korte termijn nader te informeren. 

Tot slot roepen we iedereen op om snel kaartjes te kopen voor ons volgende project: Landgraaf in Harmonie, samen met de 2 andere Landgraafse harmonieën. Dit bijzondere evenement vindt plaats op zaterdagavond 27 oktober in de kerk van het Lauradorp. Kaartjes zijn te koop via één van onze voorverkoopadressen (Bruna, Kapsalon Smeets, Sigarenzaak Gulpers en D'r Sjtee Uul) of via één van onze leden. Let op: op=op!