Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Onlangs heeft de Rabobank de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Rabo Clubkas Campagne Rabobank Parkstad Limburg heeft ook dit jaar weer een bedrag van € 150.000,- beschikbaar gesteld via de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen met een rekening bij Rabobank Parkstad kon afgelopen mei stemmen op een door hem of haar gekozen vereniging om zo een deel van dat bedrag daar terecht te laten komen.

Onlangs heeft Rabobank Parkstad bekend gemaakt welk bedrag iedere vereniging heeft ontvangen. Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen mocht € 605,- in ontvangst nemen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee! Graag willen wij dan ook iedereen die een stem op onze vereniging heeft uitgebracht hartelijk bedanken.