‘A night at the movies’ in Hoeve Kallen: een bijzonder buitenconcert op een unieke locatie!

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen en Fanfare Victoria Rimburg hebben de handen ineen geslagen en organiseren op zaterdag 8 juli 2023 een bijzonder buitenconcert op een unieke locatie: ‘A night at the movies’. Beide muziekverenigingen treden op als één orkest in de prachtige ambiance van de binnenplaats van Hoeve Kallen (Palenbergerweg 1) in Rimburg. Het orkest zal samenwerken met diverse professionele solisten zoals Juli Minou Bazzazi (viool), Hub Nickel (trompet) en Frans Frijns (gitaar). Presentatie van de avond is in handen van uit Rimburg afkomstige presentator Ruud Kleinen, die inmiddels zijn vaste plek heeft bij radio- en televisiezender L1.

Naast de muzikale klanken van het orkest, zullen de beelden worden getroond uit de diverse films waarvan de muziek wordt gespeeld. Hiervoor zal gebruik worden gemaakt van een groot scherm van maar liefst 7 meter bij 5 meter. De hoeve zal prachtig worden aangelicht en vanzelfsprekend zal de popcorn niet ontbreken. Na afloop is er nog een afterparty in café/zaal D’r Eck waar De Rodaländer zullen optreden. De mannen van de Rodaländer treden inmiddels in de hele euregio bij menige gelegenheid op en weten hoe ze er een feestje van kunnen maken. De afterparty is voor bezoekers van ‘A night at the movies’ gratis toegankelijk.

De deuren van de hoeve gaan om 19:00 uur open en het concert begint om 20:00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een goede plek, kom dan tijdig. Daarnaast vragen wij aan de bezoekers om (indien mogelijk) zo veel mogelijk met de fiets te komen. Indien u met de auto komt, houd er dan rekening mee dat de parkeerfaciliteiten in Rimburg beperkt zijn en u mogelijk verderop moet parkeren.

Kaarten voor ‘A night at the movies’ kosten slechts € 10,- per persoon (let op: op = op!) en zijn verkrijgbaar via Cafetaria ’t Sun-plein, café D’r Eck in Rimburg of via telefoonnummer: 06 - 50 06 07 42. Indien u in Landgraaf woont, komen wij uw toegangskaart kosteloos bij u thuis bezorgen.

A Night at the movies