Nieuwjaarsconcert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen i.s.m. Harmonie Sint Gertrudis Wijlre

Op zondagochtend 6 januari a.s. verwelkomt harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen het nieuwe jaar 2019 middels haar welbekende nieuwjaarsconcert.

De muzikanten van de harmonie van Nieuwenhagen betreden om 11.00 uur het podium van de Harmoniezaal. Dit jaar zullen de muzikanten de toehoorders weer meenemen op een muzikale wereldreis naar onder meer Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Limburg.

Als gastvereniging ontvangen de Caecilianen Harmonie Sint Gertrudis uit Wijlre. Dit harmonieorkest staat onder muzikale leiding van Roel Meessen en viert In 2020 haar 125-jarig jubileum. Tijdens het nieuwjaarsconcert zullen onder andere de werken Puszta, Music from the Incredibles en Time to Say Goodbye ten gehore worden gebracht.

Na afloop van het concertgedeelte brengt het in de regio bekende blaasorkest “de Rodaländer” de zaal in stemming met fijne Böhmische klanken.

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in de Harmoniezaal aan het Sunplein 19 in Nieuwenhagen (Landgraaf) en begint om 11.00 uur. Entree is gratis, maar een bijdrage in de vrije gave wordt ten zeerste op prijs gesteld. Bestuur, dirigent en leden van de harmonie hopen u die ochtend in grote getale te kunnen begroeten.

Tot slot wil harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen langs deze weg haar donateurs en supporters een muzikaal, gezond en voorspoedig 2019 toewensen.