Nieuwjaarsconcert Harmonie St. Caecilia i.s.m. Musikverein Waldfeucht (D)

Op zondagochtend 7 januari a.s. verwelkomt harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen het nieuwe jaar 2018 middels haar welbekende nieuwjaarsconcert.

De muzikanten van de harmonie van Nieuwenhagen onder leiding van dirigent Jos Zegers betreden om 11.00 uur het podium van de Harmoniezaal. Dit jaar zullen dirigent en muzikanten de toehoorders weer meenemen op een muzikale wereldreis.

Als gastvereniging ontvangen de Caecilianen een mooi muziekgezelschap uit Duitsland: Musikverein Waldfeucht. Deze vereniging staat onder de muzikale leiding van een goede bekende, de eveneens uit Nieuwenhagen afkomstige André Seerden.

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in de Harmoniezaal aan het Sunplein 19 in Nieuwenhagen (Landgraaf) en begint om 11.00 uur. Entree is gratis, maar een bijdrage in de vrije gave wordt ten zeerste op prijs gesteld. Bestuur, dirigent en leden van de harmonie hopen u die ochtend in grote getale te kunnen begroeten.

Tot slot wil harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen langs deze weg haar donateurs en supporters een muzikaal, gezond en voorspoedig 2018 toewensen.