Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Nieuwjaarsconcert 2007

Op 7 januari 2007 organiseert harmonie St. Caecilia wederom het welbekende nieuwjaarsconcert.

Harmonie St. Caecilia uit Nieuwenhagen kan als vereniging terugblikken op een historisch en uiterst succesvol verenigingsjaar 2006. Vanaf januari stond alles in het teken van de Bondsconcoursdeelname te Veldhoven. Hoogtepunt was uiteraard het concoursoptreden op zaterdag 25 november jl. Met een ongekend hoog puntentotaal van 95,17 punten en de daarbij behorende 1e prijs met promotie en lof der jury keerden de muzikanten van Nieuwenhagen huiswaarts. Het korps had haar doel: promotie naar de 1e divisie (superieure afdeling) met vlag en wimpel behaald. Dit resultaat werd op 2 december jl. uitbundig gevierd tijdens de traditionele St. Caeciliadag. Tevens werden er die dag 8 jubilarissen gehuldigd.

Op zondag 7 januari 2007 wordt het nieuwe jaar door Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen traditioneel geopend met het welbekende Nieuwjaarsconcert. Als gastvereniging zal de Koninklijke Fanfare St. Cecilia uit het Belgische Rekem u een spetterend concert voorschotelen: zij zullen als eerste korps de bühne betreden. Na een korte pauze zal harmonie St. Caecilia onder leiding van dirigent Paul Oligschläger dan zelf het podium betreden. Naast bekende Weense melodieën, zal de Harmonie voor een groot gedeelte filmmuziek ten gehore brengen. U zult onder andere medleys beluisteren uit "Grease", "Pirates of the Caribbean", "The Lord of the Rings" en "Pearl Harbor".

Het Nieuwjaarsconcert zal plaatsvinden in de Harmoniezaal aan het Sunplein in Nieuwenhagen en begint om 11.00 uur. Entree is gratis, maar een bijdrage in de vrije gave wordt ten zeerste op prijs gesteld. Bestuur, dirigent en leden hopen u die dag in grote getale te kunnen begroeten.

Ten slotte wil harmonie St. Caecilia langs deze weg ook haar donateurs en supporters een gezond en voorspoedig 2007 toewensen.