Landgraafse harmonieën slaan handen ineen

Harmonie Laura, Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen en Harmonie St. Michaël Eikske presenteren het samenwerkingsproject ‘Landgraaf in harmonie, het klinkt en het swingt’.

De drie Landgraafse harmonieën zullen op zaterdag 27 oktober 2018 om 20:00 uur een uniek gezamenlijk concert geven in de HH Theresia en Don Bosco-kerk te Lauradorp.

Al in december 2017 werden de eerste contacten gelegd tussen de voorzitters van de drie muziekverenigingen. De muziekwereld is altijd in ontwikkeling en dat is in Landgraaf dan ook niet anders. Het project ‘Landgraaf in Harmonie’ is ingegeven vanuit het besef dat drie verenigingen elkaar kunnen versterken. Nu én in de toekomst. De besturen van de drie verenigingen geloven in de kracht van onderlinge samenwerking om daarmee de toekomst van de HAFA-cultuur in Landgraaf te waarborgen.”

Op zaterdag 27 oktober 2018 wordt een uitdagend en afwisselend programma ten gehore gebracht, met een orkest van maar liefst 120 amateur-muzikanten, ondersteund door een combo en de in Limburg bekende zangers Serge Gulikers en Linda Zijlmans. Een werkgroep met enthousiaste vrijwilligers is al enkele maanden aan de slag om de bezoekers iets unieks te bieden. Het muzikaal programma zal voor zowel jong- als oud aansprekend zijn. Het ‘Landgraafs Harmonieorkest’ staat onder leiding staan van de dirigenten Ronald Slijpen, Patrick Letterle en Bart Schäfer.

Voor een afterparty wordt ook gezorgd. Na afloop van het concert zorgt DJ Jos Haan in Gemeenschapshuis D'r Sjtee Uul nog voor een gezellig feestje. Onder het genot van een drankje kunnen leden, sympathisanten en bezoekers van het concert nog in gebroederlijke sfeer nagenieten van het concert ‘Landgraaf in harmonie’.

De voorverkoop is reeds van start gegaan. Zo lang er nog entreekaarten beschikbaar zijn, kunnen geïnteresseerden hun entreekaart à 12,50 euro (incl. koffie/thee) kopen via één van onze voorverkoopadressen: Gemeenschapshuis Sjtee Uul, Kapsalon Smeets in Waubach, Tabakswarenspeciaalzaak Gulpers in Schaesberg en de Bruna in winkelcentrum op de Kamp.

De voorzitters van de Landgraafse harmonieën

Foto v.l.n.r.: Robin Reichrath (voorzitter Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen), Paul Baur (voorzitter Harmonie St. Michaël Eikske) en Attila Oroszi (voorzitter Harmonie Laura).