Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Kerstboodschap

Een kerstboodschap van onze voorzitter.

Beste leden van onze mooie vereniging,

Het afgelopen jaar was natuurlijk ook een moeilijk jaar voor onze vereniging. Jullie zijn lid geworden van onze vereniging om muziek te maken, om samen eentje drinken aan de bar. Om even los te komen van je werk en om ongedwongen wat flauwekul te maken. Dat was afgelopen jaar (te) weinig mogelijk. Toch zien we dat onze leden de vereniging trouw blijven en wachten op betere tijden. Jullie bijdrage via de loterij was gewoonweg fantastisch: nagenoeg alle loten werden binnen de afgesproken termijn verkocht.

Onlangs huldigden we onze jubilarissen; ook weer op een bijzondere en aangepaste manier. Zelfs in de grootste crisis na de Tweede Wereldoorlog hebben we onze jubilarissen, die respectievelijk 25 (Raoul Bessems), 65 (John Bertram en Koos Simons), 70 (Jan Simons) en zelfs 75 jaar (Harry Janssen) lid zijn, in het zonnetje kunnen zetten. Alhoewel we deze huldiging natuurlijk liever hadden georganiseerd met de hele vereniging er bij, was het voor mij persoonlijk het hoogtepunt van 2020. De jarenlange verbondenheid van deze leden aan onze vereniging toont dat zij lid zijn in goede, maar zeker ook in moeilijke tijden.

De kerstdagen zijn er om samen met je naasten terug te blikken, vooruit te kijken en gewoon ook even te genieten van al het fijne van het leven. Ook dat zal dit jaar anders zijn. Je viert de kerstdagen in kleine kring om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Het bestuur bedankt jullie voor de trouwe support aan onze vereniging. Laten we samen de hoop en verwachting koesteren dat 2021 in alle opzichten een beter jaar gaat worden. Voor jullie persoonlijk, maar zeer zeker ook voor onze mooie vereniging. Dat we in 2021 weer snel muziek mogen gaan maken en dat we daarbij in goede gezondheid blijven. Dat wens ik ons allemaal toe.

Namens het bestuur wens ik jullie fijne feestdagen en “inne gouwe roetsj”!

Met vriendelijke groet,

Robin Reichrath
Voorzitter Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen