Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Jubilarissen gehuldigd tijdens St. Caecilia viering

Tijdens de Caecilia-viering op zondag 26 november 2017 werden jubilarissen Anita Steinen (25 jaar lid), Frank Weelen (25-jaar lid) en Louis van Haaren (60 jaar lid) in het zonnetje gezet door voorzitter Robin Reichrath.

Fluitiste Anita Steinen is al 25 jaar lid en samen met dochter Natasja, zoon Yvo en man Jos betrokken bij onze harmonie.

Paukenist Frank Weelen werd op 1 september 1992 lid van de harmonie. Sindsdien vervulde Frank diverse functies binnen het bestuur, is hij sinds 1998 de president van C.V. de Hootkuulle en was hij jarenlang de spreekstalmeester van de harmonie.

Het ‘diamanten jubileum’ is voor Louis van Haaren. Dit jaar is Louis van Haaren 60 jaar lid en hij staat natuurlijk bekend als de voormalig vaandeldrager van onze harmonie.

Namens de vereniging bedankte voorzitter Robin Reichrath de jubilarissen voor de vele jaren betrokkenheid bij de vereniging: ‘We zijn dankbaar met deze trouwe leden die onze vereniging al zo lang een warm hart toedragen’.

Jubilarissen 2017
Foto v.l.n.r.: Robin Reichrath (voorzitter), Elly van Haaren, Frank Weelen (25 jaar lid), Louis van Haaren (60 jaar lid) en Anita Steinen (25 jaar lid)

Bekijk de foto's »