Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen: ook in 2007 op volle kracht vooruit

Het jaar 2007 is pas 3 maanden oud en Harmonie St Caecilia Nieuwenhagen kan nu al terugkijken op een drietal zeer geslaagde evenementen.

In januari werd in een bomvolle Harmoniezaal, in samenwerking met Fanfare St. Cecilia uit het Belgische Rekem, een prachtig Nieuwjaarsconcert verzorgd. Op de vrijdag voorafgaand aan carnaval werden de trouwe supporters van St. Caecilia getrakteerd op een geweldige Gala Zietsoeng van C.V. de Hootkuulle. En zondag jongstleden hebben 19 jeugdige muzikanten van de Harmonie met succes deelgenomen aan de Jeugd Play-Inn te Schaesberg. Momenteel bereiden de muzikanten van St. Caecilia zich voor op het traditionele zomerconcert. Echter het hoogtepunt van 2007 is voor de Harmonie natuurlijk de deelname aan het Promsconcert ter ere van het 25 jarig bestaansfeest van de Gemeente Landgraaf in november aanstaande. Gedurende 3 dagen zullen de muzikanten van Harmonie St. Caecilia en hun collega’s van Fanfare Victoria Rimburg gezamenlijk hun beste muzikale beentje voor zetten om de toeschouwers een gevarieerd muzikaal spektakel te bieden. (Meer informatie over de Promsconcerten volgt.)

Naast alle muzikale activiteiten is de Harmonie ook blij te kunnen vermelden, dat onder andere door het goede concoursresultaat de aanwas van nieuwe leden in de voorbije maanden flink is gegroeid. Een aantal jeugdleden is doorgestroomd naar het “grote” korps, terwijl ook een aantal nieuwe seniorleden het Harmonie-orkest is komen versterken.Voor de Harmonie geldt echter nog steeds: “Hoe meer mensen, hoe meer vreugd”. Indien u interesse heeft om te musiceren bij een Harmonie op het hoogste muzikale niveau (1e divisie), kom dan eens gerust een kijkje nemen tijdens onze repetitie. Harmonie St. Caecilia repeteert iedere zondag van 10.15 uur tot 12.30 uur in de Harmoniezaal gelegen aan het Sunplein te Nieuwenhagen.