Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Deelname bondsconcours op 25 november a.s.

Op 25 november aanstaande zal harmonie St. Caecilia deelnemen aan het bondsconcours in Veldhoven.

Op vrijdag 24 november a.s. houdt Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen, in de Harmoniezaal gelegen aan het Sunplein, haar openbare generale repetitie. Om 20.00 uur zal het korps van St. Caecilia zijn beste beentje voorzetten en het gehele concoursrepertoire ten gehore brengen. We hopen u die avond te kunnen begroeten.

Een dag later, op zaterdag 25 november a.s. neemt Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen in de 2de divisie deel aan het Bondsconcours in het Brabantse Veldhoven. Na een intensieve voorbereidingsperiode staan de muzikanten uit Nieuwenhagen te trappelen om een prima concert te verzorgen. Dit optreden wordt hopelijk door de jury beloond met een goede beoordeling. Om 11.30 uur vertrekken de bussen met muzikanten en supporters vanaf het Sunplein richting Veldhoven. Harmonie St. Caecilia zal onder leiding van haar dirigent Paul Oligschläger om 14.45 uur de bühne van Kultureel Centrum De Schalm betreden. Het programma bestaat uit de volgende werken: “The Golden City” van Jan Bosveld (verplicht werk), “Russian Christmas Music” van Alfred Reed (keuzewerk) en de vrije werken “Ballad”, “Children of Sanchez” en “Strike up the Band – A tribute to George Gershwin”. Omstreeks 18.45 uur worden de resultaten bekendgemaakt, en de gehele St. Caecilia-familie rekent natuurlijk op een uitstekend resultaat. Muzikanten en supporters worden omstreeks 21.00 uur in de Harmoniezaal verwacht, waar dan tot in de nachtelijke uurtjes gefeest gaat worden.

Op zaterdag 2 december a.s. wordt er naar aanleiding van de concoursdeelname van Harmonie St. Caecilia een receptie gehouden, welke wordt gecombineerd met de viering van het jaarlijkse patroonsfeest: de St. Caeciliadag. Aansluitend aan de Heilige Mis in de Parochiekerk O.L. Vrouw Hulp der Christenen te Nieuwenhagen, vindt er tussen 20.00 uur en 21.00 uur in de Harmoniezaal de concoursreceptie plaats. Iedereen die de Harmonie wil feliciteren met het behaalde resultaat is langs deze weg van harte uitgenodigd..
Na de receptie begint de feestavond. Voorafgaand worden onze jubilarissen gehuldigd:
50 jaar lid: John Bertram, Willy Handels en André Broyl;
40 jaar lid: Ger de Vries;
25 jaar lid: Miriam Weelen-Janssen, Ernie Gerats, Ger Reumkens en Henk Janssen.
Voor de muzikale omlijsting zorgen de 14-koppige Old Time Swing Band en de welbekende DJ Dirty Harry. Onder het genot van hapjes en drankjes zal er tot in de vroege uurtjes gefeest worden.