Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

C.V. De Hootkuulle trappe samen mit o.a. Party Kryner, Clara Zoerbier, Kartoesj en Kölsch Platt de vastelaovend 2019 aaf!

Op "vriedig dur 1e" maart a.s. organiseert C.V. De Hootkuulle, de carnavalsvereniging van Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen, voor de 37e keer haar traditionele Galazietsoeng.

Prins Jeroen I en adjudant BojanPlaats van handeling is de tot Narrentempel omgebouwde Harmoniezaal, gelegen aan het Sunplein 19 te Nieuwenhagen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree is vrij. Om 20.11 uur betreden de “jonge va de Hootkuulle” met in hun midden Prins Jeroen dur Iëjste “de buun” en geven samen met u het startschot voor de Vastelaovend 2019.

Al 3 x 11 + 4 jaar trakteren de Hootkuulle de Landgraafse carnavalisten op een spetterende, ludieke en vooral humorvolle Zietsoeng, en ook deze editie belooft weer het nodige spektakel en “sjtomme kal”. Bekende artiesten waaronder oud-LVK winnaar “Kartoesj”, de bands Kölsch Plattvan en Party Kryner zijn door de Hootkuulle geboekt en zullen er een onvergetelijke avond van maken.

Zang, dans en live-muziek alles gaat over de bühne, met als beloning het felbegeerde houten (hoot) kuulke en muulke.

Hoogtepunt van de avond is en blijft natuurlijk de proclamatie van de nieuwe prins (?) of prinses (?) voor het seizoen 2019 – 2020. Bent u ook benieuwd naar “dur sjunste Prins va ut Dörp” ? Kom dan op vrijdag 1 maart naar de “Groëte Galazietsoeng va de Hootkuulle”.

Op dinsdag 5 maart a.s. organiseert de Harmonie weer het gezellige Optochtbal in de Harmoniezaal aan het Sunplein. Tijdens het Optochtbal worden de winnaars van de “Landgraaf Optoch” bekendgemaakt. Terwijl de volwassenen zich amuseren in de grote zaal, kunnen de jonge carnavalisten naar hartelust springen, dansen en schjoenkelen op de bühne. DJ Andy Cobben staat garant voor urenlang stjimmung, sjpass en plezeer in d’r Harmoniezaal.

Vier hope uch te zieje op “Vriedig d’r 1e” beij de Zietsoeng en “Diënsdig d’r 5e” noa d’r Landgraaf Optoch.

Hootkuulle Alaaf (3 x) en tot ziens in d’r Harmoniezaal !!!

Prins Jeroen dur Iëjste en de jonge va de Hootkuulle