Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

C.V. De Hootkuulle trappe samen mit o.a. La Bamba, Don Kiesjot, Party Kryner en Tonca de vastelaovend 2018 aaf!

Op “vriedig dur 9e” februari a.s. organiseert C.V. De Hootkuulle, de carnavalsvereniging van Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen, voor de 36e keer haar traditionele Galazietsoeng.

Vier zient os vriedig 9 fibroeaar i dur Harmoniezaal. (Prins Bojan I)Plaats van handeling is de tot Narrentempel omgebouwde Harmoniezaal, gelegen aan het Sunplein 19 te Nieuwenhagen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree is vrij. Om 20.11 uur betreden de “jonge va de Hootkuulle” met in hun midden Prins Bojan dur Iëjste “de buun” en geven samen met u het startschot voor de Vastelaovend 2018.

Al 3 x 11 + 3 jaar trakteren de Hootkuulle de Landgraafse carnavalisten op een spetterende, ludieke en vooral humorvolle Zietsoeng, en ook deze editie belooft weer het nodige spektakel en “sjtomme kal”. Bekende artiesten waaronder oud-LVK winnaar “La Bamba”, de feestband van het Wilde Zuiden: “Tonca” en de dame en heren van “Don Kiesjot” (LVK-finalist 2018), zijn door de Hootkuulle geboekt en zullen er een onvergetelijke show van maken.

Tevens staan er optredens van het duo Kortiszonen, de Party Kryner als ook van de “Kiloknallers” geprogrammeerd. Zang, dans en live-muziek alles gaat over de bühne, met als beloning het felbegeerde houten (hoot) kuulke en muulke.

Hoogtepunt van de avond is en blijft natuurlijk de proclamatie van de nieuwe prins (?) of prinses (?) voor het seizoen 2018 – 2019. Bent u ook benieuwd naar “dur sjunste Prins va ut Dörp” ? Kom dan op vrijdag 9 februari naar de “Groëte Galazietsoeng va de Hootkuulle”.

Op dinsdag 13 februari a.s. organiseert de Harmonie weer het gezellige Optochtbal in de Harmoniezaal aan het Sunplein. Tijdens het Optochtbal worden de winnaars van de “Landgraaf Optoch” bekendgemaakt. Terwijl de volwassenen zich amuseren in de grote zaal, kunnen de jonge carnavalisten naar hartelust springen, dansen en schjoenkelen op de bühne. DJ Andy Cobben staat garant voor urenlang stjimmung, sjpass en plezeer in d’r Harmoniezaal.

Vier hope uch te zieje op “Vriedig d’r 9e” beij de Zietsoeng en “Diënsdig d’r 13e” noa d’r Landgraaf Optoch.

Hootkuulle Alaaf (3 x) en tot ziens in d’r Harmoniezaal !!!

Prins Bojan dur Iëjste en de jonge va de Hootkuulle