Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

C.V. De Hootkuulle trappe samen mit o.a. de Palemiger Spatzen, HaPe Jonen, Ton & Henk en Herremenie Miserabel de vastelaovend 2020 aaf!

Op "vriedig dur 21e" februari a.s. organiseert C.V. De Hootkuulle, de carnavalsvereniging van Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen, voor de 38e keer haar traditionele Galazietsoeng.

Prins Stijn IPlaats van handeling is de tot Narrentempel omgebouwde Harmoniezaal, gelegen aan het Sunplein 19 te Nieuwenhagen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree is vrij. Om 20.11 uur betreden de “jonge va de Hootkuulle” met in hun midden Prins Stijn dur Iëjste “de buun” en geven samen met u het startschot voor de Vastelaovend 2020.

Al 3 x 11 + 5 jaar trakteren de Hootkuulle de Landgraafse carnavalisten op een spetterende, ludieke en vooral humorvolle Zietsoeng, en ook deze editie belooft weer het nodige spektakel en “sjtomme kal”. Bekende artiesten waaronder Ton & Henk, Herremenie Miserabel, de bands Palemiger Spatzen en Gaas, de uit Kölle afkomstige HaPe Jonen zijn door de Hootkuulle geboekt en zullen er een onvergetelijke avond van maken.

Zang, dans en live-muziek alles gaat over de bühne, met als beloning het felbegeerde houten (hoot) kuulke en muulke.

Hoogtepunt van de avond is en blijft natuurlijk de proclamatie van de nieuwe prins (?) of prinses (?) voor het seizoen 2020 – 2021. Bent u ook benieuwd naar “dur sjunste Prins va ut Dörp” ? Kom dan op vrijdag 21 februari naar de “Groëte Galazietsoeng va de Hootkuulle”.

Op dinsdag 25 februari a.s. organiseert de Harmonie weer het gezellige Optochtbal in de Harmoniezaal aan het Sunplein. Terwijl de volwassenen zich amuseren in de grote zaal, kunnen de jonge carnavalisten naar hartelust springen, dansen en schjoenkelen op de bühne.

Vier hope uch te zieje op “Vriedig d’r 21e” beij de Zietsoeng en “Diënsdig d’r 25e” noa d’r Landgraaf Optoch.

Hootkuulle Alaaf (3 x) en tot ziens in d’r Harmoniezaal!

Prins Stijn dur Iëjste en de jonge va de Hootkuulle