Concert samen met Musikverein Waldfeucht en West-Harmony

Op zaterdag 24 juni geeft Harmonie St. Caecilia samen met Musikverein Waldfeucht en West-Harmony Heinsberg een grensoverschrijdend concert in Heinsberg.

Het thema van de avond is “muzikale dansen”. Het programma dat door de drie orkesten ten gehore gebracht wordt, bestaat onder andere uit “Arabian Dances” van Brian Balmages, “Armenian Dances” van Alfred Reed, “Danzón No. 2“ van Arturo Márquez en “Riverdance” van Bill Wheelan.

Musikverein Waldfeucht onder leiding van dirigent André Seerden opent het concert. Het projectorkest West-Harmony van het district Heinsberg onder leiding van Martin Kirchharz zal als tweede het podium betreden. Harmonie St. Caecilia sluit het concert af.

Harmonie St. Caecilia voert tijdens het concert het gehele programma voor onze WMC deelname op 16 juli uit, bestaande uit “Lux Aurumque” van Eric Whitacre, “Summer Dances” van Adam Gorb en “Danzas Sinfónicas”, gecomponeerd door James Barnes.

Het concert begint om 19:00 uur in de Festhalle Oberbruch, Heinsberg (Duitsland). Entree is gratis.

Lees meer op Facebook >