Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Beoordelingsconcert harmonie St. Caecilia

Als onderdeel van de voorbereiding aan de concoursdeelname organiseert harmonie St. Caecilia een beoordelingsconcert.

Ter voorbereiding op haar concoursdeelname op zaterdag 25 november a.s. in het Brabantse Veldhoven, concerteert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen samen met gastvereniging Harmonie De Bazuin uit Treebeek op zondag 12 november aanstaande.

Om 16.00 uur zal Harmonie St. Caecilia, onder leiding van haar dirigent de heer Paul Oligschläger, de bühne betreden en haar concoursprogramma ten gehore brengen. Het concoursprogramma bestaat uit de volgende werken: “The Golden City” van Jan Bosveld (verplicht werk), “Russian Christmas Music” van Alfred Reed (keuzewerk) en de vrije werken: “Ballad”, “Children of Sanchez” en “Strike up the Band – A Tribute to George Gershwin”.

Na een korte pauze zal Harmonie De Bazuin uit Treebeek voor het voetlicht treden. De Bazuin neemt op zaterdag 25 november deel aan het bondsconcours van de Christelijke Muziekbond te Hoogeveen, en zal in de Harmoniezaal, gelegen aan het Sunplein, haar concoursprogramma ten gehore brengen. De muzikanten van de Bazuin, onder leiding van haar dirigent de heer Nico Mertens, voeren de volgende werken uit: “Hymn of the Highlands” van Philip Sparke en “The Golden City” van Jan Bosveld.

Beide korpsen worden die dag vakkundig beoordeeld door de heer Alex Schillings. Wij hopen u op 12 november in de Harmoniezaal te mogen begroeten.