Bedankt voor uw steun bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Onlangs heeft de Rabobank de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Rabobank Clubkas CampagneRabobank Parkstad Limburg heeft ook dit jaar weer een bedrag van € 150.000,- beschikbaar gesteld via de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen met een rekening bij Rabobank Parkstad kon in mei stemmen op een door hem of haar gekozen vereniging om zo een deel van dat bedrag daar terecht te laten komen.

Onlangs heeft Rabobank Parkstad bekend gemaakt welk bedrag iedere vereniging heeft ontvangen. Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen mocht wederom een mooi bedrag in ontvangst nemen.

€ 605,- in ontvangst nemen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee! Graag willen wij dan ook iedereen die een stem op onze vereniging heeft uitgebracht hartelijk bedanken. Dank aan eenieder die onze vereniging een warm hart heeft toegedragen en op ons gestemd heeft tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!