Overslaan en naar de inhoud gaan

De Harmoniezaal

De Harmoniezaal is zowel binnen als buiten Landgraaf een bekende locatie. Het is een accommodatie waarvan veel organisaties en verenigingen zowel permanent als incidenteel gebruik van maken. Hoewel de naam de indruk wekt dat er slechts van één zaal sprake is, bestaat de Harmoniezaal in werkelijkheid uit meerdere zalen.

Caeciliazaal

Caeciliazaal
Caeciliazaal

De grootste zaal is de “Caecilia”-zaal. Deze zaal wordt gebruikt voor repetities van verschillende muziekverenigingen, grote evenementen, voorlichtingssessies en vergaderingen. In deze zaal kunnen ongeveer 300 tot 400 mensen terecht.
Naast een groot podium is er een bar met diverse tapkranen, koelkasten en een keuken. Er bevindt zich een muziekinstallatie voorzien van microfoons. Er zijn stoelen, tafels en statafels die naar eigen inzicht opgezet kunnen worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer. De toegang is via een trap maar er is ook een aparte lift voor mensen die geen gebruik kunnen maken van de trap.

“Oad Nuijenhage”-zaal

Oad Nuijenhage
Oad Nuijenhage

Voor kleinere evenementen en als ontmoetingruimte is er “Oad Nuijenhage”. Deze zaal is sfeervol ingericht en erg geschikt voor feestavonden of recepties. Ook deze zaal heeft haar eigen bar met diverse tapkranen, koelkasten en is tevens ook voorzien van een muziekinstallatie.

Beide zalen maken gebruik van één uitgebreide toiletvoorziening inclusief invalidentoilet.

Huren

Indien u een zaal zoekt en denkt dat wij u hierbij kunnen helpen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Harrie Berg. Harrie is bereikbaar via e-mail onder zaalbeheer [at] harmonie-nieuwenhagen.nl (zaalbeheer[at]harmonie-nieuwenhagen[dot]nl) of telefonisch via 06-40135800.